Deze handleiding maakt duidelijk hoe lang gebruikers van ExpressVPN voor routers kunnen verwachten dat hun apparaat wordt ondersteund met veiligheidsupdates.

Routers hebben, net als alle andere hardware, een beperkte onderhoudstermijn. Wij zijn van plan om voor deze routers ondersteuning te blijven bieden in overeenstemming met de fabrieksdatum en de prestaties van elk model. Voor oudere, minder krachtige modellen stoppen wij eerder met updates.

Maar wees gerust, onderstaande data zijn de ondergrens van wat wij beloven. Het kan zijn dat wij ook na deze tijd nog ondersteuning blijven bieden, maar dat kunnen we niet garanderen.

RoutermodelSoftware veiligheidsupdates tot eind
ExpressVPN Aircove Go AXG18002028
ExpressVPN Aircove AX18002027
Linksys WRT1900ACS2025
Linksys WRT3200ACM2025
Asus RT-AC68U (up to v3)2025
Netgear R6700v32025
Netgear R70002025
Linksys WRT1200AC2024
Linksys WRT1900AC 13J12024
Linksys WRT1900AC 13J22024
Linksys WRT32X2024
Asus RT-AC56R2024
Asus RT-AC56U2024
Asus RT-AC87U2024
Netgear R6300v22024
Netgear R6400v22024
Netgear R7000P2024
Linksys EA62002022
Asus RT-AC56S2022

NB: De hierboven gemelde tijdsopgave voor updates slaat alleen op firmware-updates. ExpressVPN kan de hardware zelf niet beschermen tegen schade, fabrieksfouten of verminderde prestaties als gevolg van gebruik en slijtage.

De nieuwste firmware voor alle ondersteunde routers blijft op de website van ExpressVPN beschikbaar voor downloaden tot minstens het eind van de ondersteuningsperiode van elk model. Als je op je router automatisch updaten hebt ingesteld, blijft hij ook tot minstens het eind van de ondersteuningstermijn vanzelf bijwerken.

Hoe werk je ExpressVPN op je router bij

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.