Deze gids legt uit hoeveel apparaten tegelijkertijd met ExpressVPN verbonden kunnen zijn, en wat je moet doen als je de waarschuwing “Verbindingslimiet bereikt” krijgt.

Spring naar…

Hoeveel apparaten kan ik tegelijkertijd met de VPN verbinden?
En als ik meer dan 8 apparaten wil verbinden?
Haal alles uit je ExpressVPN-abonnement

Hoeveel apparaten kan ik tegelijkertijd met de VPN verbinden?

Met een enkel abonnement kun je acht apparaten tegelijkertijd met ExpressVPN verbinden, ongeacht het platform (inclusief virtuele apparaten). Je kunt ExpressVPN installeren op een eindeloos aantal apparaten, maar er kunnen op elk moment slechts acht verbonden zijn.

Voorbeelden van mogelijke combinaties van apparaten

Eén enkel ExpressVPN-abonnement kan worden gebruikt op:

• acht computers, of
  • vier iPhones, twee iPads en twee MacBooks, of
  • drie computers, een Kindle Fire, drie iPhones en een router, of
  • welke combinatie dan ook, ongeacht het type apparaat.

As je de verbindingslimiet bereikt hebt en op een ander apparaat wilt verbinden, moet je de verbinding van één van de verbonden apparaten verbreken. Om de verbinding te verbreken, klik of tik je op On button..

Als je de melding “Verbindingslimiet bereikt” krijgt maar slechts acht of minder apparaten zijn verbonden, kun je voor onmiddellijke ondersteuning contact opnemen met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

En als ik meer dan 8 apparaten wil verbinden?

Als je ExpressVPN wilt gebruiken met meer dan acht apparaten tegelijkertijd kun je:

Use ExpressVPN on different devices simultaneously.

Terug naar boven

Haal alles uit je ExpressVPN-abonnement

Maak optimaal gebruik van je ExpressVPN-abonnement door de ExpressVPN-app te installeren op al je computers en apparaten. Zie de handleiding voor:

Hulp nodig?  Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.